Vi och Bruce

2013-09-30 at 16:11:35
Operationen gick bra, jag ligger hemma och sover mestadels, nedslagen av medicin. Bror är fortfarande sjukskriven han också, så det är vi -tummen, knät och katten.
 
 
Återbesök om en vecka, hemresa om två.

Dagarna på dagarna

2013-09-21 at 18:38:00
I fredags var hela mitt team från jobbet ute en hel dag till havs, på en båt (slott som flyter) tillsammans med vår arbetspartner som arrangerade detta. En fredagsaktivitet som vi tyckte kunde ersätta varje fredags arbetstimmar, som en tradition?
 
Teamet består av tre svenskar, en dansk, en fransman, en maltes, en ungersk sydafrikan och vår partner såklart. En blandad skara härliga människor som alla trivdes, åt gott och badade mycket. Hemfärden vart lite våt, vi var tungna att bryta en hel del vågor som sköljde igenom båten. Pigg i knoppen!
 
 
En helt fantastisk dag på havet! Och båten... Helvete vad fin. Jag ska överväga båtlivet som hobby framöver, så länge man håller sig mot kusten är det riktigt trevligt att flyta runt. Och gissa vilka som lånat just den här båten? Brangelina! Jag har pissat på samma toa som Brad Pitt, det kan vara det ballaste jag gjort.
 
Efter en heldag på vattnet och hemkomst i solnedgång, samlades vi alla på tapas för att käka och dricka drinkar. Tapas var så pass bra att jag ikväll ska tillbaka till samma ställe. Dags att tvätta av dagens salt och pigga till nyllet. Måste även göra något åt balansen, det gungar fortfarande efter båtturen.

I hennes frånvaro..

2013-09-17 at 20:04:06
... pågår fortfarande hennes liv.
Lång tid har gått sedan en uppdatering skrevs ned över tangenterna. Låt säga att mycket har hänt sedan sist och det är knappast en underdrift. Tomas har hunnit lämna ön, lägenheten har hunnit bli tom, tommare och åter välfylld. Jag har spenderat en vecka i Sverige (fick ett välkomnande i Stockholm av tusentals personer, poliskorterser, avspärrade trakikleder osv osv, det var väl att ta i?) och jag har även hunnit ha lillebror hos mig under en vecka.
 
Trots Jons gipsade tumme har vi badat, solat mycket och lyxigt nog har vi inte lagat mat hemma en enda gång (man måste ju tänka på tummen). Första gången på ön och mycket fanns att välja bland ur min "saker-man-kan-göra-på-Malta"-lista. Han hade ett krav och det var att de resturanger vi besökte skulle i stegrande ordning ligga högre upp ovan havet från dag till dag. Jag tror att vi lyckades även med det.
 
Gamla huvudstaden Mdina:
 
Huvudstaden Valletta:
 
Golden Bay:
 
Café del Mar, Buggiba:
 
Sliema:
 
Bollen är åter i rullning och jag har återgått till jobb efter 4 dagar minisemester. Men det stundar inte! Nästa vecka befinner jag mig i Sverige igen. Knät ska få känna på sin egen medicin, lika för lika.

Nu har han åkt

2013-09-01 at 18:27:22
Nu har han både åkt och kommit fram, Tomas. Han åkte igår eftermiddag och kom fram idag eftermiddag, lite drygt ett dygn tog förflyttningen och han är nu i Sydney, försöker somna yetlaged i detta nu.
 
I fredags samlades ett gäng för att säga hejdå, kollegor, vänner osv. Bröderna och jag åt hamburgare dessförinnan, enorma sådanna. Det var en blöt och rolig kväll, bästa tänkbara avslutet.
 
Hejdå vinkar Tomas i regnet, hoppar in i taxin och försvinner med vindrutetorkarna på. Lite som på film.
Vi ses i december!