Fler Fleur-bilder

2013-08-26 at 21:40:00
Här kommer en liten del av de bilder som fotades utanför studion -faktiskt på samma ställe som Betsson hade din 50-årsfest!
 
 

Sista helgen tillsammans

2013-08-26 at 20:44:52
... på väldigt väldigt länge i alla fall.
 
 
På lördag flyger han till Sydney.
 

Bilder från photoshoot

2013-08-22 at 19:13:00
För ca 3 veckor sedan var jag iväg och fotograferade igenom Fleur Kelinza's kollektion, dels förra årets och dels lite från årets kollektion. Jag stökade runt med en krycka och hoppade mellan stol och strålkastare, inte lika glamouröst som det må hända att bilderna framstår vara. Det var roligt som alltid och ännu har inte de färdiga bilderna kommit. Här är dock ett litet smakprov på resultatet! Redigerade bilder kommer senare.
 
 

4-dagars

2013-08-18 at 20:02:05
Tänk om man alltid var ledig tre dagar per vecka, hade en 4-dagars arbetsvecka som bas. Det är något att stäva mot.
 
Onsdagkväll, kvällen innan bonusledig helgdag, åkte vi in till huvudstaden Valletta och åt middag. Lyckades även hitta en bar i en trappa utomhus, där en brasiliansk brubadur sjöng och spelade.
 
Torsdag och bonuslediga packade i iväg oss till Mellieha och den stora långa stranden, där vi spelade Gris i 5 timmar.
 
Fredag och helgen firades in med en kall på klipporna innan kvällen fortsatte hemma hos Erik och Pontus, där vi grillade 3 kg rumpstek och drack rödvin.
 
Lördag och vi sov och solade om vartannat på klipporna, avslutade med en stor fisk på kvällen. Eftersom att det hemma pågick en surströmmingsskiva, världens största sådanna, ville vi känna lite gemenskap så en helgrillad bamsefisk dukades in. Jag antar att vår fisk smakade bättre än eran sura stinkfis(k).
 
Söndag, den lata dagen, den dagen också. Som fläskiga, mätta sälar låg vi andades hetluft på klipporna. Inte en effektiv dag, den dagen heller. Lite lätt brända axlar och någa uppiggande powernaps. Tomas och Erik nickade boll emellanåt och lite kortspel klämdes in även det.
 
Nu kom våran hemkörning av mat. Tomas får wook och jag får veckans fjärde portion av indiskt. Gott.

Latmask

2013-08-14 at 18:18:46
Tomas har kommit in i ett riktigt träningsflow och springer som ett gehu, gymmar på luncher osv. Han har laddat ner en träningsapp innehållandes ett träningsprogram för magen och "den jävla appen tjatar om att det var länge sedan sist" om den inte använts på ett tag. Fiffig app!
 
Tomas och Erik skulle igår träna och jag funderade ett tag på att följa med, men nja, det är rätt soft att titta på också. Gärna med en kamera som psykar mer än värmen.
 
 
Imorgon, torsdag, är vi lediga på grund av jungfru Maria eller liknande. Det tackar vi för! Vi ska äta middag i Valletta ikväll och imorgon misstänker jag en heldag på beachen.

Glädjespridaren

2013-08-07 at 19:07:38
Igår tillbringade vi kvällen på sjukhuset här på Malta, inget akut men på akuten satt vi, det går snabbast så. Vi satt närmare bestämt två timmar rakt upp och ner innan saker började rulla. Jag insåg att det var ett väldigt fåtal personer i den stora lokalen som faktiskt behövde akutvård, vid första anblick att döma. Oavsett, där satt vi. Tomas läste en bok om vartannat och jag tittade som oftast på klockan. En äldre dam om 80 år på andra sidan salen fäster sin blick på Tomas och mig, granskar och studerar. Efter en tid tar hon stöd och får upp sig på två ben, börjar korsa salen genom folkmassan och lägger ett leende till läpparna. Fortsatt ögonen spända mot Tomas, rakt på Tomas och han blir lite nervös. Den gamla tanten i urtvättad blommig klänning når fram och hukar sig mot Tomas och skiner upp "du har en väldigt vacker fru" säger hon och ler mer därtill. Vänder sig om och vankar den långa vägen tillbaka till sin stol och sätter sig åter i väntan på att hennes namn ska kallas. Hon hade bestämt sig, idag skulle hon göra någons väntan lite lättare. Det var en fin människa, tanten i den blommiga klänningen på akutmottagningen.
 
I övrigt händer inte mycket spännande. Skulle vara kvällen då Tomas fick en snilleblix då, när han, efter att rädslan käkat upp hans förstånd, valde att veva upp en converse á storlek 45 på vår vita vägg för att ta kål på en stor kackerlacka. Den jäveln rörde ju på sig också, tydligen.
 
En värmeböja väntar i dagarna sägs det, 40+. Vet inte om jag är riktigt välkomnande till det.