Kosläpp på Malta

2013-10-28 at 07:52:33
En långhelg går fort. Mycket har gjorts.
 
 
Nu har kossorna dragit sig tillbaka till sina bås. Men vi kommer tillbaka! Amanda ska bara laga sin nyspruckna gylf (som hon fick resa med en hel dag). Cissi ska bara komma över sin rädsla för kakel. Alla skadedjur har hanterats, kackelackor till halvmetersfjärilar till döda bläckfiskar och flytande påsar. Och den man som fick en show under sin snorkeltur lär ha flytt sedan länge så resten verkar förberett. Vi får se vart vi sammanstrålar nästa gång!

Tillbaka på Malta

2013-10-20 at 20:35:12
Efter nästan tre veckor hemma i Sverige är jag nu tillbaka på Malta igen, sedan en vecka tillbaka, jobbar som vanligt och försöker återfå benmuskelaturen så gott det går. Har haft mitt första besök med en sjukgymnast här nere, samma som Tomas tränade med, fotbollandslagets sjukgymnast, han ska vara den bästa. Trots sin fula träningsoverall. Jag tittar över glasögonen med vaksam blick, skeptiskt till det mesta.
 
Hemma i Sverige fick jag känna höstluft för första gången på tre år, helt underbart! Det luktade svamp och kall mossa. Skönt att rensa kanalerna från hundbajsodören som tenderar att etsa sig fast här nere. Jag har hittills bara lyckats trampa i en.
 
Hjälpreda:
 
Det är fortfarande varmt här nere, ligger mellan 25-30 om dagarna och kvällarna lite svalare. Skönaste perioden på ön just nu! Och rehabträningen har som sagt börjat den med, jobbar på med mina bollar och rep, intalar mig att det är roligt. Vad som var betydligt roligare var att introducera discodans som träningsform, vilken beprövades i lördags. Funkade förvånansvärt bra!
 
Om fyra dagar kommer fyra brudar ner till mig Det lär bli helt hysteriskt och jag liknar det med kosläpp.