"Vi ska träna skitmycket i helgen"

2013-05-27 at 21:06:30
I helgen har vi vart ute på två långa promenader, Tomas hamnar som oftast längre och längre bakom tills han joggar ikapp. Halkar efter igen innan han tassar ikapp lite smått. Jag förstår varför det är en kvinnogrej att "gå ut och gå" eller powerwalka, män verkar inte ha samma flyt i skorna. Men springa, då går det undan desto mer. Intressanta tankegångar som jag kanske ska fundera lite mer kring.
 
Tanken var oavsett att vi skulle träna mycket i helgen, gymma och promenera långt. Mest för att Tomas lever i en eufori med sitt knä, han tränar dagarna igenom och kyler med ispåsar på kvällen. Jag brukar hitta honom i diverse kroppspositioner och övningar "kolla, kolla här då, titta nu du". Träningshelg hade vi döpt helgen till. Bara en av oss levererade. Det är alltid bra att ha ett uppsatt mål, desto högre mål desto längre ifrån dem kommer man.
 
Två promenader till soluppgångarna lördag och söndag lyckades vi åstadkomma, långa och stora frukostar på favoritställen och eftermiddagssömn på klipporna i solen. Det väger upp den träningsmängd jag gick miste om. Stor och stark kan jag bli en annan gång. På tal om stor och stark, jag har gett upp drömmen om att komma ner i mormors ljusgula, knälånga klänning till sommarens 60talsfest, den som hon gifte sig i gravid månad 6! Stor och stark eller inte, får den inte ens över axlarna i dagsläget, måtten att döma. Otroligt mormor, vad liten och nätt du var!
 
 
Sommaren har inte slagit till med full kraft riktigt ännu, inte om man jämför med förra året. Skratta bäst ni vill åt att vi säger "bara" 25 om dagarna, men det blåser och upplevs ostadigt, jag skulle vilja påstå att vädret hemma i Sverige är likvärdigt, åtminstone i skuggan. Till följd av detta är havet ännu inte uppvärmt och med 19 grader i det blå ska ni inte vänta er ett dopp från min sida inom närmaste framtiden. Jag doppar fötterna när termostaten närmar sig 25.
 
I övrigt, kackerlackan har antingen självdött eller rymt, den har inte visat sig på över en vecka. Jag har klippt av mycket av det långa, toviga hår jag har. Vi sitter och spanar på flyg hem för sommarens efterlängtade semester. Vi kollar på turisttips för Wien då vår lilla weekend närmar sig med stormsteg. Vi bor riktigt nära shoppinggatan, välplanerat och bra. Grabbarna tror fortfarande att det rör sig om en fotbollsresa. De är så lurade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0