Mollys första utlandsresa

2013-05-08 at 00:46:00
Vem kunde ana att mosters Molly, 1 år, skulle få se havet och sätta fötterna på sand för första gången -hos oss! På Malta! Det har vart så mysigt och kul! Det är inte jätteofta man vaknar 06:30 varje morgon i en vecka, pigg och glad, av barnfötter i sovrummet.
 
Lilltjejen har tyvärr vart febrig under hela veckan, pendlat mellan 37.6-39.5 men vart lika glad för det. Mer sömn och mindre sol räddade semestern för henne och visst ser hon glad ut?
 
Trehjuling i Sliema (SAS är ersättningsskyldiga):
 
Valletta:
 
Golden Bay:
 
Mdina:
 
Sliema:
 
En fin vecka med minnen för livet.
 
Givetvis har vi med god tajming lyckats lockat fram den första kackelackan i lägenheten, till Andreas stora förtjusing. Vem kunde ana att dels kackelackan skulle dyka upp mitt i natten mitt i badrummet och dels att en badkarskant håller för en fullvuxen man? Vi som tyckte att Molly har en gäll ton.

Kommentarer
Postat av: Monica

Hej
Fina bilder du tagit ;-)
Hade en liten fråga : är några stycken som åker ner på söndag till Malta och frågan är : hur kallt/varmt är det på kvällarna ;-)
Hur mycket kläder behöver man ha med sig ?
Hälsningar Monica

Svar: Hej!Tack snälla! Det är varmt om dagarna, beachväder om det inte blåser för mycket. Om kvällarna behövs en tröja och eventuellt ett par långbyxor. Temperaturen på kvällarna ligger runt ca 20 grader, och om dagarna är det riktigt varmt i solen.
Välkomna ner!
SarahHoof

2013-05-08 @ 07:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0