Erik 25 år

2013-06-17 at 23:05:00
I lördags fyllde lill-Erik 25 år och på besök hade han 16 vänner från Bollnäs. Ett stort gäng som alla bodde på den norra, lilla ön Gozo i två stora hus med pool och fina uteplatser. Tomas och Eriks föräldrar är nere på besök och bor hos oss men för helgen var även vi fyra på Gozo och passade på att ta in på det otroligt fina hotellet Kempinski. Två jättefina dagar.
 
Champagneskål på stranden:
 
Kvällens trubadur spatserar från hotellet till ungdomarnas hus för att bevittna skriven sång av fina vänner. Till den fina sången bjöds talangfulla danssteg med koreografi av högsta klass. Vi skrattade högt och blev alla rörda till tårar. Vilka vänner han har.
 
Födelsedagsmiddag med mycket mat, inför den långa kväll som väntade oss på Gozos färgglada nattklubb La Grotta. Erik fick sång och efterrätt med ljus av servitörerna, synd var bara att han själv inte var där för stunden. Ett bra genrep för personalen som fick göra om därefter.
 
La Grotta:
 
Hotellet som vi bodde på för en natt:
 
Mats och Isabell stannar till söndag så nu laddar vi för en fin, svensk midsommar! Jag vet vem jag får binda krans med i år, en tjej som delar samma blomintresse som mig. Vi återfinnes med väska och sax i en burrig buske någonstans i centrala Sliema, under fredagens eftermiddag.

Kommentarer
Postat av: Mamma Birgitta

Åh! Vilken födelsedag han fick! Hälsa o gratta i efterskott!
Hoppas ni hittar några blommor och att dom inte har torkat bort. Akta er för arga Malteser bara!!
Ha en härlig midsommar! Här hemma blommar det så det värker. Nattviolen blommar också, hoppas det är lite kvar när ni kommer hem. Längtar!!

2013-06-18 @ 08:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0