3 små apor

2012-05-20 at 16:56:39
Idag, söndag, har vi vinkat av Englundskans dotran mot hemfärd för egen maskin. Vi körde henne upp till flygplatsen, vinkade av och fortsatte i bil ner till MarsaXlokk för att gå på söndagsmarknad!

Vi har och har haft det kanonbra! Det har hänt så mycket galet och vi har skrattat otroligt mycket. Inte minst har vi deltagit i Lisas möhippa under en liten del av lördagen. Superkul!

Emma har burit två balar skithuspapper ner för bargatan i PV och drappats av en så kallad "skivstångs-fail", vänster bal *bang*, höger bal *bang*. Mitt i PV-trappan står vi med toapapper runt fötterna, turligt nog ej nerrullandes för trapporna men ack så nära. Det händer bara Emma och det händer bara på offentliga plater. Nödig, någon? Vi har så det räcker till hela PV!

Vidare har Tomas lärt sig fördelarna med automatväxlat fordon, fördelar med start i backe och så. I ett P-hus står vi, uppförsbacke och ska pilla ut den lilla biljetten, Tomas får ett oväntat infall och misstänker bakåtrull (inte en käft bakåt och noll risk i att eventuellt rulla). Med tväromvriden ratt släpper han bromsen och utan koppling måste man givetvis vara sjukt snabb över till gasen (?) för att inte frihjula baklänges. Omvriden ratt tillsammans med gasen i mattan har aldrig vart en succé, inte ens om man hade haft en koppling... Det är tur att vägen till bromsen var lika snabb som vägen till gasen. 

Vi har även haft ett sjuhelvetes problem i att täcka hud och skymma brännor. Jag kan inte med ord beskriva Emmas högra hålfot, Linas vänstra fot, framsida lår, nacke, bröst och ljumskar. Det blir något för er att förundras över live. Solen är het, även om molnen täcker det blåa, och insmörjningstekniskerna kan även de diskuteras. "Men Emma vafan, hur har du kletat ut på ryggen då? Jag har fingrar överallt!" -Lina, fredag kväll.3 små apor hoppade i sängen, nu är vi bara 2. Jag och syster har en gemensam dag kvar, den ska vi ta till vara på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0