Väderspökena

2012-04-03 at 09:05:46
Igår satt delar av ligan ute på ett fik och götta sig i solen med lite onyttigt på bordet, precis exakt vad man faktiskt får göra. Det enda problemet var att när vi gick hemifrån var det molnigt och därav ganska kyligt. Långärmat och jeans i svart valdes, något man skulle få äta upp då solen väl tittade fram. Typiskt. För det är ju SÅ jobbigt att verkligen behöva akutköpa sig ett linne i butiken intill där man sitter... Nöjdöga.
Framåt 17 på kvällen såg det ut så här för de som trånade upp mot balkong 6, ovanför 243 Tower Road:Utöver det vanliga händer inte så mycket här nere just nu, jobbet kallar imorgon igen. Det är ingen som kokar kaffe vid sju, ingen ramlar på öppen gata, man får inte längre i hissen bevittna uttryck till svärmor som "jävla kärring" och det är inte heller någon som kissar på sig. Vi ser fram emot tills vi får besök igen!

Kommentarer
Postat av: Mats o Isabell

Men du då Sarah, var får du plats? Måste väl kännas tryggt med denna trojka som finns runt dig. Det gäller nog att ha dem med sig och inte emot sig :)

2012-04-03 @ 23:03:02
Postat av: Sarah

Där man kan finna chips kan man finna mig :) Vanligtvis i Tomas knä.

2012-04-04 @ 20:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0