En helt vanlig torsdag

2011-10-07 at 15:23:10
Det monstruösa regnet upphörde efter några fascinerande minuter och livet återgick till det normala så när som på avsköljda och rena gator.
Idag är det fredag, igen, och vi har äntligen fått helg -som vi har längtat! Skämt och sido, det ska bli kul att få träffa Tomas på heltid och det ska bli kul att imorgon kunna fira av en-vecka-i-nya-lägenheten. Vi ska imorn åka lite bil runt ön, bland annat ska vi passa på att besöka en grossist för inhandling av husgeråd och givetvis ska Rikard äntligen få se lite badställen vi har att rekommendera.

Jag känner att jag vill visa er lite bilder från vår fina gårkväll, då när Rille fyllde 22.Vi inledde vår kväll med ett klassiskt Meet-besök. Premiärpojkarna var mer än belåtna och lovade köket ett återbesök.

Kvällen fortsatte mot ett säkert kort, det lilla haket Jules, som serverar den kanske godaste mojiton här nere. Stora och flera getingar får den.

Sedan ville Rille att vi hemskt gärna skulle tvinga upp honom i en slunga, den som kastar iväg sina två passagerare mot en säker död (alt rolig upplevelse) rakt upp i luften och ner igen. Vi ville såklart hjälpa honom med detta då han fyllde år och trots sina förväntade kräkor klarade han sig bra, mycket tack vare sin hjälte till vän. Vi två modigaste stod nere på marken och hejade på.

Vi avslutade prestigefyllt med en liten rackare på Hugos, innan vi hittade tillbaka till Flat 6 243. Det var en fin kväll!

Ikväll är det svensk fotboll på tv. Man vet aldrig vad den infon för med sig för dolda budskap.


Kommentarer
Postat av: Mats o Isabell

Ni ser ut att ha haft en mycket härlig kväll. Så kul för Rikard att det ordnat sig med jobb. Håller tummarna för er.Ha det så bra i helgen med umgänge och bad. Här hemma väntar höststädning med grannar. Frosten håller på att komma och ta oss nu. Härliga färger ute. Hälsa alla. Kram

2011-10-07 @ 18:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0