b'togħma inbid

2011-07-11 at 09:03:05

Helgen har passerat bemärkt och vi har njutit av vår sista (!) helg tillsammans på ön, innan vi tar genvägen via Toscana hem till sverige! Detta först på torsdag. Innan dess ska väskan packas. Och innan väskan packas ska vi skaka fram en packningslista och en prioritetslista. Tomas hårvax går ju tex efter mina bomullspinnar och mina klänningar går tex före hans kalsonger...

I lördags strosade vi runt på gator och torg för att fönstershoppa vilket resulterade i två påsar, manliga sådanna. Lördagen till ära skålade vi ner en magnefik lunch med en helt felblandad Caipirinha, i vissa fall kanske till det positiva men för att vara ett mitt-på-dagen-infall -helt åt helvetet. Anslutningen till FC Scandinavias lagfest bidrog inte till det lindrigare, där vi under kvällstid låg och småputtrade på klipporna. Färgen är ett faktum. Lugna helger ett minne blott. Kvällen blev längre än kort och lördagen var befogat bra.
Söndagen skulle inte bli sämre. En sova-lunch-tupplur och vi ville inte göra söndagen sämre än lördagen, utan lufsade oss till den årligt arrangerade vinfestivalen! Sedär, söndagsmalta. Det är för övrigt vad som står i rubriken, vinprovning, på maltesiska. Hosta till och det faller rätt i uttal.
Jag ber dig Katla, sväj dina utbrott ett slag. Jag ber dig. Vi vill hem!


Kommentarer
Postat av: maria

Ett av mina favoritinlägg! Vi ramlar på varandra vilken dag som helst.

2011-07-24 @ 21:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0