Grabbarna

2012-08-05 at 21:34:53
I lördags tog vi en tidig taxi till södra öns klippavsatser. Hyrbilarna var alla uthyrda och därav första långresan i taxibuss. Nästan lika billigt men inte alls lika roligt som att köra själv. Dock hade vi under fredagen en gemensam middag ute i svängen, jag, Tomas och Erik. Drinkarna var långa till glaset och goda efter maten, så det kanske var bra att vi bokat taxi ändå. Vi var lite baktunga på morgonkvisten.
 
Vi var på samma ställe som sist vi for ut, klipporna bortanför St Peter's pool. Luftigt och rymligt, skuggat och fint. Ett nytt favoritställe!
 
Med på äventyret var alla grabbar i kretsen: Tomas, Erik, Fredrik, Johan och nyanlände Erik W. En god vän till Tomas från Umeå som vet hur man greppar bollar med nävarna, en fotbollsmålvakt från Ersboda alltså.
 
 
Efter solning och bad begav jag mig till Candynavia med Tomas, för att inhandla lite svenskt till skafferiet. Det hela resuterade (till Tomas fasa) i fiskbullar, fiskgratäng, köttbullar och nyponsoppa. Och lite lösgodis såklart. När han äter nästa blodpudding, tar jag mig en fiskbulle.
 
Nu ska vi titta på när Bolt krossar 100-metersfinalen. Kan bli OS höjdpunkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Min profilbild
RSS 2.0